maanantai 1. heinäkuuta 2013

Tuli sade rankka, asiakkaat vei

Hahah, mitä fuuuuck? Pääsin kouluun? Siis ammattikorkeeseen opiskelee tradenomiks. Huhhuh, oon oikeesti järkyttyny.

Ja miks? Koska en voi ymmärtää miten helposti sinne näköjään pääsee! Mun suunnitelmahan on siis edelleen se yliopisto ja kauppatieteellinen, josta tulee tulokset perjantaina (jipiiii) ja amk oli sitten vaan varasuunnitelma kaikkein pahimman varalle. Ennakkomateriaalina 60 sivua SOK:n vuosikertomusta (edellisenä iltana luin ehkä kymmenen sivua ajatuksella ja luovutin) ja lisäks joitain kymmeniä sivuja enkun kielistä sepostusta, josta vaan vilkasin otsikot ja aattelin et en ymmärrä kuitenkaan. Noh menin sinne kokeeseen sitten seuraavana päivänä kuitenkin ihan vaan vaikka vitsillä, sainpahan jotain tuntumaa pääsykokeisiin. Jätin koko kirjotelman tekemättä, en vastannu yhteenkään väittämään niistä enkun kielisistä, muihin väittämiin vastasin/arvasin noin joka neljänteen ja matikan tehtävistä ehkä puoleen. Sit oottelin et jos joku muu vois poistuu sieltä ekana, kun en ite viittiny.. Aattelin, et onneks se oli vaan varasuunnitelma, koska en ois uskonu millään pääseväni sisään tuolla huikeella valmistautumisella. JA PÄÄSIN?? Hahah, taso korkeella.


Normaalisti olisin ehkä nytkin vielä töissä, mutta tuo lykkäs semmoset vesisateet tänne, että satamassa ei juurikaan mikään liikkunu eli eipä paljoo risteilty ja olin jo joskus yhen jälkeen kotona. Outoo olla niin aikasin kotona.. Oon ihan rakastunu noihin Thai-cube-juttuihin, ne on niin hyviä! Onneks ei ollu ruokaa kotona, niin pääsin käymään kaupassa. Ja sit vaan kuuntelin sadetta ja tuijotin Game of Thronesia, joka on kyllä ällöttävin ja raa'in sarja, mitä oon nähny. Mutta hyvä sellanen.


HEI, mitä mä just luin Savon Sanomien sivuilta: "Liikennevirasto tiedottaa, että Viitostiellä Kuopion kohdalla on vettä tiellä." SERIOUSLY?? Empäs oiskaan osannu arvata..

Nyt tekee ihan hulluna mieli ite tehtyä kinuskikastiketta jäätelön kanssa, mut pitää oottaa et tuo herra pääsis töistä tekemään sitä mulle, kun ei suostu kerran kertomaan millä ohjeella se viimeks sen värkkäs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti