torstai 24. tammikuuta 2013

Rempassa

Jee, vihdoinkin sain aikaseks tän mitä jo pidempään oon suunnitellu. Uus blogi ! Tällä hetkellä meneillään olevasta viemärirempasta ei siis oo kyse, vaan jonkunnäköstä elämäntaparemonttia yritän nyt tavotella.

Edellinen blogi alko vähän levitä käsiin, kun kuvien lataamisessa oli ongelmia ja ei oikeen ollu mitään rajattua aihetta, kirjottelin vaan sieltä täältä mitä mieleen tuli. Toisaalta se oli mun eka blogi, enkä sillon alussakaan tienny yhtään mistä kirjottelen. Halusin alunperin rueta kirjottaa blogia, koska pidin yläaste- ja lukioaikoina päiväkirjaa ja kaipasin sitä tunteiden ja ajatusten purkamista jonnekkin. Kuvittelin reilu vuos sitten sitä blogia perustaessani myös, että tulen lähinnä keskittymään vaatteiden suunnitteluun, ompeluun, neulomiseen, parisuhteeseen ja mm. tähän mun hiusten kasvatus -projektiin. Mutta no, loppujen lopuks kirjottelin ihan mitä mieleen juolahti, kyllä siellä noitakin aiheita jossain aina välillä vilahteli, mut lähinnä se blogi täytty vaan mun kuulumisista, ajatuksista ja kuvista.


 Hmm.. En sitten tiiä miten paljon tämä blogi loppujen lopuks tulee eroomaan edellisestä, mutta tällä kertaa mulla on ihan hyvä ajatus, minkä pohjalta lähen kirjottelemaan. Kaipasin hieman ns. elämäntaparemonttia, josta koko blogin nimikin juontaa juurensa. Huhhuh, meni muuten kauan ennen kun keksin jonkun hyvän nimen tälle.. Listasin asioita, joissa on mun mielestä parantamisen varaa ja joita haluun muuttaa pysyvästi, niin että niistä tulis ihan itsestäänselvyyksiä, päivittäisiä tavotteita, rutiineja. Kuten:

 1. Juo vettä
 2. Kasvata hiukset
 3. Liiku enemmän
 4. Hoida ihoa
 5. Syö hedelmiä
 6. Älä revi kynsiä
 7. Käy ulkona


Heheh, joo.. Pidän näitä muistissa tossa sivupalkissa, ja lisäilen aina sinne jos keksin jotain uutta. Varmaan huomasittekin, että yritys on siis elää vähän terveellisemmin, koska oon niin kyllästyny tähän "ei kiinnosta, en jaksa"-minääni. Katotaan nyt miten noi jutut sitten muuttuu, mutta lähtötilanne on tämä ja tarkennan oikeestaan kaikkia noita ihan tässä lähitulevaisuudessa.

Ajatus on siis että blogi pyörii noiden aihealueiden ympärillä, mutta eihän noista nyt joka päivälle tekstiä saa, niin muuten jatkan sitten samaan malliin kun edellisessä blogissa, eli kuvia, asuja, opiskelua, parisuhdetta, reissuja ja kuulumisia muuten vaan. Tosin ajattelin, etten pidä tätä blogia ihan niin henkilökohtasena, kun ensimmäistä ja laitan sen edellisen sellaseks, ettei se oo ihan kaikille julkinen. Pidän sen siis vielä hengissä, mutten usko että sinne kovin paljoo sisältöö tulee. Että jos jotain erityisesti kiinnostaa mun henkilökohtanen elämä, niin laittakaa viestiä tai kommenttia jossain, se on vielä viikon kaikkien luettavissa.


Tervetuloa vaan seurailemaan kaikki uudet ja vanhat !

2 kommenttia:

 1. Heeei tosi kiva postaus! aivan ihania noi kollaasien kuvat :> ja tykkään myös blogin ulkoasusta ja oot tosi kaunis! :)

  http://mmilya.blogspot.fi <- saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäsit! (: tällä hetkellä käynnissä myös 30€ lahjakortin arvonta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos ja kiitos ihanasta kommentista. Pitääpä käydä kurkkaamassa ja ainakin osallistumassa arvontaan! :)

   Poista