perjantai 23. elokuuta 2013

Laatikoita ja paketteja


Asukuvat parin päivän takasia. Nuo maastokuvioiset tennarit oli Biancossa kympillä ja piti tietysti mennä ostamaan vaikken nyt oikeestaan tiiä onko noille es sen suurempaa käyttöö..


Hehee, meiän kämppä on tällä hetkellä täynnä erinäkösiä ja -kokosia pahvilaatikoita, koska käytiin Ikeassa vähän ostoksilla. Ja eilen postimies herätti ysin aikaan tuomalla yhen pahvilaatikon lisää. Tasan viikko sitten tilatut vaatteet Forever21:lta nimittäin.


Kaikki oli just oikeen kokosia ja just niinkun pitikin, vaikka vähän aluks epäilinkin. Nyt vaan oottelen toista tilausta SheInsidesta, jonka tein siis samaan aikaan kun tuon Forever21 tilauksen ja puhelimen kuoria, jotka tilasin DealExtremesta.


Ainiin ja löysin vihdoinkin repun itelleni, wuhuu! Oon koko kesän ettiny jotain kivan pientä reppua, jota voisin käyttää myös koulussa. Ja löysinkin jo jossain vaiheessa yhen tai pari kivaa reppua, kunnes Simon palautti mut todellisuuteen kertomalla, ettei voi olla sekä kivan pieni että kouluun sopiva reppu... Totta.. Onneks löysin Fjällrävenin reput, koska hurahdin niihin ihan täysin ja sellanen oli sitten pakko saada. Kånken Laptop 15" kotiutuikin toissapäivänä mun laukkukokoelmaan ensimmäisenä reppuna sitten ööö yläasteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti